Polselli - mąka "00" na pizzę neapolitańską
search
  • Polselli - mąka "00" na pizzę neapolitańską

Polselli - mąka "00" na pizzę neapolitańską

Oryginalna włoska mąka typu 00.

Ilość
- + szt.
15,00 zł
Brutto

Opis produktu:

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00. Polecana do ciasta bezpośredniego, o średnim czasie wyrastania (8-10 godzin). Posiada znakomitą odporność na wysoką temperaturę. Idealna do wypieku w piecu opalanym drewnem.

W=270   P/L 0,50

Zawartość białka min: 11,5%.

Wydajność (worek 25 kg): 225 kulek o gramaturze 180 g

Sugestie

Doskonale nadaje się do przygotowania pizzy neapolitańskiej.

Waga: 1000g

43 Przedmioty
chat Komentarze (0)
Produkt dodany do listy życzeń